Любовта, която феновете показаха към сериала You, в който Пен Баджли

...
Любовта, която феновете показаха към сериала You, в който Пен Баджли
Коментари Харесай

5 сериала, които да гледате след трилъра You

Любовта, която почитателите демонстрираха към сериала " You ", в който Пен Баджли играе привлекателният преследвач Джо, ни сподели, че хората имат потребност от заплетена обич с доста моменти на драма. Сериалът е продукция на Lifetime и е сниман по едноименния разказ на Каролайн Кепнес и неслучайно е подложен в жанра  " трилър ", макар че героите са прекомерно привлекателни, с цел да са страшни.

Преди дни излезе и втората част от 4-ти сезон, който ние изгледахме на един мирис. Той работи мощно пристрастяващо и имаме потребност от още - по тази причина подбрахме 5 сериала, които да гледаме след You. Споделяме ги с вас и... не забравяйте да се оглеждате на всеки ъгъл, не се знае кой дебне там.

Ozark

Джейсън Бейтман е в ролята на финансовия управител Марти Бърд, който ненадейно би трябвало да се реалокира от предградията на Чикаго в малко курортно градче в Мисури дружно със брачната половинка си Уенди и двете си деца, които са младежи. Междувременно, че той има съществени задължения и взе участие в скица за пране пари за мексиканската мафия. 

Виж още на идната страница... 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР